25 sep, 2024

Van der Ende Group introduceert nieuwe hoogwaardige pomplijn op Canadian Greenhouse Conference

Van der Ende Group is trots om de introductie van een uitgebreide nieuwe lijn van hoogwaardige pompen aan te kondigen tijdens de Canadian Greenhouse Conference, die plaatsvindt op 9 en 10 oktober in het Niagara Falls Convention Centre, Ontario. Deze nieuwe pomplijn is speciaal ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de tuinbouwsector en is gebouwd volgens imperiale normen, wat zorgt voor een naadloze integratie met bestaande systemen op de Noord-Amerikaanse markt.

Bezoek ons op stand 3006

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op stand nummer 3006, waar zowel ons Nederlandse als Canadese team aanwezig zal zijn om u meer informatie te geven over de nieuwe pomplijn, evenals andere innovatieve water-, pomp- en klimaatoplossingen.

"De lancering van onze nieuwe pomplijn op de Canadian Greenhouse Conference stelt ons in staat om direct in contact te komen met professionals uit de industrie en toont ons streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen," zei Lex van der Ende, CEO van Van der Ende Group. "We zijn verheugd om deze producten aan te bieden via Van der Ende Group Canada, waarmee we de toegankelijkheid en ondersteuning voor onze Noord-Amerikaanse klanten verbeteren."

De distributie en ondersteuning van deze nieuwe pomplijn zal worden beheerd door Van der Ende Group Canada, wat zorgt voor tijdige levering en lokale klantenservice. Dit initiatief onderstreept onze toewijding om de Noord-Amerikaanse tuinbouwmarkt te voorzien van geavanceerde technologische oplossingen.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Win een JBL bluetooth speaker

Bezoek onze stand op de Canadian Greenhouse Conference en maak kans op het winnen van een JBL Charge Essential 2 Bluetooth speaker! Ons team vertelt u hoe!

Mis deze kans niet en kom langs!

Innovatieve producten dat Van der Ende Group biedt

Wateroplossingen

Onze innovatieve (modulaire) waterbehandelingssystemen worden ontworpen en geproduceerd naar uw specifieke wensen.
De Kathari gebruikt ultrafiltratie om pathogenen, zoals virussen, bacteriën en schimmels, uit het drainwater te verwijderen, met behoud van kostbare nutriënten. Het werkt ook zeer effectief in het bestrijden van ToBRFV.

De Nexus High Performance RO is een omgekeerde osmose-systeem dat gebruikmaakt van state-of-the-art technologie en daardoor minder (bron)water nodig heeft om de gewenste hoeveelheid irrigatiewater te produceren.

Klimaatoplossingen

De Airmix maakt het mogelijk om, met een gesloten scherm, gestuurd te ventileren en te ontvochtigen om zo een optimaal kasklimaat te bereiken. Het draagt bij aan een gelijkmatiger klimaat, zowel horizontaal als verticaal, met een minimaal energieverbruik, resulterend in de hoogste opbrengst en kwaliteit van het gewas in de kortst mogelijke tijd in elk klimaat ter wereld.

Pompoplossingen

We bieden een breed assortiment pompen, frequentieregelaars en accessoires, van vele topmerken. Bijvoorbeeld de verwarmingspompen, waarvan wij een volledig assortiment voeren. Ook de nieuwe Lowara 1300 dompelpompen, ideaal voor het verpompen van afvalwater en oppervlaktewater. De complete lijn is verkrijgbaar in verschillende voltages en keurmerken, zoals UL/CSA.

Openingstijden en registratie

  • Woensdag 9 oktober 9.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 10 oktober 9.00 - 16.00 uur

Bezoek de website van Canadian Greenhouse Conference 2024 om uw bezoek te registreren.